Kokoukset

KUTSU

Terijoen Sos. dem. Työväenyhdistyksen
sääntömääräiseen Syyskokoukseen

AIHE            Syyskokous
AIKA             Torstaina 18.11.2021 klo 18.00  (huom. muuttunut kokouspäivä)
PAIKKA         Ruusutupa Tupalantie 7 B 33
Syyskokouksessa käsitellään puolueosaston sääntöjen 13 § mukaisesti asiat: mm. toimintasuunnitelma 2022, talousarvio 2022  , sekä muut esille tulevat asiat.

Tervetuloa kokoukseen
Johtokunta

__________________________________________________________________________

KUTSU
Järvenpään työväenyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 24.3.2021 klo 18.00 alkaen Ruusutuvalla (os. Tupalantie 7 B 33). Kokoukseen on mahdollista ja suositeltavaa osallistua etäyhteyden välityksellä.

Kevätkokouksessa käsitellään puolueosaston sääntöjen mukaiset asiat, toimintakertomus, tilinpäätöksen hyväksyminen, vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille sekä yhdistyksen sääntöjen muuttaminen.

Tampereen puoluekokous 2020 on hyväksynyt uudet mallisäännöt johtokunnille. Järvenpään työväenyhdistyksessä otamme nämä mallisäännöt käyttöön sellaisenaan ja hyväksyntä on nyt kevätkokouksessa. Mallisäännöt ovat liitteenä.

Mahdolliset muutosehdotukset toimintakertomukseen pyydetään toimittamaan puheenjohtajalle sunnuntaihin 21.3.2021 mennessä.

Kokouksen asialista ja toimintakertomus on viestin liitteenä.

Koronatilanteen vuoksi kokoustilassa voi olla maksimissaan 6 henkilöä. Paikalla on johtokunnasta puheenjohtaja ja puheenjohtajaa avustava tekninen sihteeri. Muita henkilöitä voidaan ottaa vastaan kokoustilaan ensimmäiset 4 paikalle saapuvaa.

Suosittelemme, että kokoustilaan ei tulisi muita osallistujia.

Kokoustilassa on saatavilla käsidesiä, käsien pesu onnistuu WC -tiloissa ja hengityssuojaimia on tarjolla.

Kokouksen etäyhteyden linkki on tämän viestin lopussa. Etäyhteysohjelmana käytämme Microsoft Teams:ia. Mahdollisissa äänestyksissä käytämme Google Forms:ia.