Eemeli Peltonen ehdolle maakuntavaaleihin

Etusivu,Kirjoituksia,Tapahtumat,Toiminta

Järvenpään työväenyhdistys esittää Eemeli Peltosta ehdolle maakuntavaaleihin

Järvenpään työväenyhdistys esittää kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltosta ehdokkaaksi lokakuun 2018 maakuntavaaleihin. Työväenyhdistys teki päätöksensä Peltosen esittämisestä 21.3. järjestetyssä kevätkokouksessaan.

─ Tulevissa maakuntavaaleissa on pidettävä huolta siitä, että Järvenpää saa oman edustajansa maakuntavaltuustoon. Alueemme äänen on kuuluttava tehtäessä päätöksiä koko Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluista. Kevätkokouksen ratkaisuihin ehdokasasettelusta vaikutti arvio siitä, että Keski-Uudenmaan alueelta on hyvin vaikeaa saada ehdokasta läpi. Eemeli Peltosella on läpimenoon hyvät edellytykset näkyvänä paikallisena vaikuttajana, työväenyhdistyksen puheenjohtaja Jarno Hautamäki kertoo.

Peltonen on 23-vuotias toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja toiminut keväästä 2017 Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Tällä hetkellä Peltonen työskentelee kansanedustaja Mika Karin ja Joona Räsäsen eduskunta-avustajana sosialidemokraattisessa eduskuntaryhmässä. Vuosina 2013-2017 Peltonen toimi Järvenpään sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajana.