Eemeli Peltonen ehdolle eduskuntavaaleihin

Etusivu

Järvenpään sosialidemokraatit esittävät Eemeli Peltosta ehdolle eduskuntavaaleihin

Järvenpään sosialidemokraatit esittävät kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltosta ehdokkaaksi kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Järvenpään työväenyhdistys ja Terijoen Sos. dem. työväenyhdistys ovat tehneet päätöksen Peltosen esittämisestä ehdokkaaksi Uudenmaan sosialidemokraattien listalle.
─ Kaikki edellytykset ovat olemassa sille, että saisimme seuraavissa eduskuntavaaleissa Järvenpäästä ehdokkaan läpi eduskuntaan. Eemeli Peltonen on osoittanut olevansa paitsi kokenut ja näkemyksellinen vaikuttaja, myös kyvykäs ajamaan yhteisiä asioita menestyksekkäästi eteenpäin. Uskomme, että Peltosella on hyvät mahdollisuudet saada tukea yli puoluerajojen, kun varsinainen vaalityö alkaa, työväenyhdistysten puheenjohtajat Jarno Hautamäki ja Pentti Virtanen perustelevat.
Peltonen on 23-vuotias toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja toiminut keväästä 2017 Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Tällä hetkellä Peltonen työskentelee kansanedustaja Mika Karin ja Joona Räsäsen eduskunta-avustajana sosialidemokraattisessa eduskuntaryhmässä. Vuosina 2013-2017 Peltonen toimi Järvenpään sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan puheenjohtajana.
─ Olen vakuuttunut siitä, että Järvenpää ja Keski-Uusimaa tarvitsevat oman sosialidemokraattisen kansanedustajan, joka osaa ja haluaa edistää alueemme menestystä sekä hyvinvointia Arkadianmäellä. Siellä, missä koko Uudenmaan aluetta koskevia päätöksiä tehdään, tarvitaan myös meidän edustajaamme. Tähän tehtävään olen valmis pyrkimään täydellä tarmolla, Peltonen kertoo.
Uudenmaan sosialidemokraattinen piiri on pyytänyt puolueosastoilta esityksiä eduskuntavaaliehdokkaiksi 28. helmikuuta mennessä. Mikäli ehdokkaita on tarjolla enemmän kuin ehdokaslistalla on paikkoja, käydään ehdokkaiden välillä jäsenvaali. Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14.4.2019.
Lisätiedot:
Jarno Hautamäki Järvenpään työväenyhdistyksen puheenjohtaja jarno.hautamaki@jarvenpaa.fi Puh. 0400464806
Pentti Virtanen Terijoen Sos. dem. työväenyhdistyksen puheenjohtaja pjv.virtanen@gmail.com Puh. 0503855115
Eemeli Peltonen Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtaja eemeli.peltonen@jarvenpaa.fi Puh. 0505579092

Kommentoi