Mistäkö luotettavaa tietoa?

Etusivu

Kuntavaaliehdokas Viljo Smedin mielipidekirjoitus Keski-Uusimaa -lehdessä

Kirjoittelin tässä muutamia viikkoja sitten Lukijan palstalle ”Vaihtoehto HSL:lle”. K-U: toimittaja kyseli, että mistä minä saan tietoni kirjoitukseeni. Käsittääkseni hän ei luottanut niihin tietoihin jotka minä toin esille. Voin nyt kertoa mistä saan tietoa eri asioista. Saan tietoni ”Hevosmiesten tietotoimistosta, Huhuna”. Monta kertaa tiedot ovat yhtä luotettavia kuin joidenkin asiantuntijoitten antamat tiedot. Asiantuntijoiden lausunnot usein myötäilee lausunnonpyytäjän mielipiteitä mutta ovat ristiriidassa todellisuuden kanssa. Valitettavan usein vaan Huhujen todenperäisyys paljastuu viiveellä ja osoittautuu todeksi. Tästä huhujen todenperäisyydestä on hyvänä esimerkkinä äskettäin uutisoitu ”Huhu” poliisitoimintojen siirtymisestä Vantaalle, ensin pidettiin asiaa perättömänä, kunnes muutaman päivän jälkeen Huhu paljastui todeksi. Pidetäänpä korvat auki Huhuille!

Viljo Smed

kaupunginvaltuutettu

kaupunginvaltuustoehdokas  Järvenpää

Kommentoi